مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 5 آذر 1401 ساعت 10:502022-11-26سياسي

معنای انتقاد همزبان شدن با دشمنان و کنار گذاشتن مکتب نیست


بنیانگذار مرکز جهانی حضرت ولی عصر (عج) گفت: همزبان شدن با دشمنان خارجی و کنار گذاشتن مکتب و زیر سوال بردن آن معنای انتقاد نیست و باید مراقب نقشه های دشمنان باشیم.

- قم- بنیانگذار مرکز جهانی حضرت ولی عصر (عج) گفت: همزبان شدن با دشمنان خارجی و کنار گذاشتن مکتب و زیر سوال بردن آن معنای انتقاد نیست و باید مراقب نقشه های دشمنان باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر ، آیت الله سید محمود بحرالعلوم میردامادی صبح شنبه در مراسم استقبال از فاطمیه و ایام سوگواری شهادت حضرت زهرا (س) که در مرکز جهانی حضرت ولی عصر (عج) برگزار شد با اشاره به اینکه بشر همواره به دنبال یافتن پاسخ این سوال بوده که خوشبختی چیست و انسان خوشبخت کیست، ابراز کرد: هیچ انسانی نیست که از خوشبختی ناراحت شود و از سعادت نگران باشد؛ بلکه نگرانی از بدبختی است و به همین دلیل انسان ها همواره به دنبال رسیدن به خوشبختی هستند.

یکی از پایه های سعادت، مسئله عدالت است وی با اشاره به اینکه امروزه فریاد برخی ها برای عدالت اجتماعی بالاست، ابراز کرد: یکی از پایه های بزرگ خوشبختی و سعادت، مسئله عدالت است.

استاد حوزه علمیه نجف اشرف در ادامه به تبیین عدالت از دیدگاه فلاسفه غرب پرداخت و ادامه داد: بر خلاف مکاتب غربی، مرام شیعه حد وسط، عدالت، نه شرقی و نه غربی، عدالت علوی و عدالت قرآن است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معنای انتقاد همزبان شدن با دشمنان و کنار گذاشتن مکتب نیست

معنای انتقاد همزبان شدن با دشمنان و کنار گذاشتن مکتب نیست