مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 5 آذر 1401 ساعت 08:452022-11-26اقتصادي

رقم «وام» اشتغالزایی کارفرمایانی که مددجویان را به کار می گیرند 4 میلیارد تومان شد


امید است تا منابع بیشتری در این زمینه وجود داشته باشد که بهزیستی بتواند افرادی که به کار مشغول هستند را به لحاظ بیمه ای تامین کند و کارفرمایان نیز تمایل بیشتری برای ایجاد اشتغال افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی داشته باشند.

- رقم وام اشتغالزایی کارفرمایانی که مددجویان را به کار می گیرند 4 میلیارد تومان شد امید است تا منابع بیشتری در این زمینه وجود داشته باشد که بهزیستی بتواند افرادی که به کار مشغول هستند را به لحاظ بیمه ای تامین کند و کارفرمایان نیز تمایل بیشتری برای ایجاد اشتغال افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی داشته باشند.

رییس دبیرخانه اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به بند ب تبصـره 16 قانون بودجه سال 1401 که براساس آن مبلغ 10 هزار میلیـارد تومان برای تسهیلات اشتغال به جامعه هدف سازمان بهزیستی اختصاص داده شده است، شرایط پرداخت وام های اشتغال به مددجویان را تشریح کرد.

  سید محمد حسن صافی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به بند ب تبصـره 16 قانون بودجه سال 1401 که براساس آن مبلغ 10 هزار میلیـارد تومان برای تسهیلات اشتغال به جامعه هدف سازمان بهزیستی اختصاص داده شده است، اظهار کرد: مطابق با قانون مذکور میزان این وام در سال جاری از 100 میلیون تومان به 150 میلیون تومان برای هر فرد افزایش پیدا کرده و همچنین کارفرمایانی که ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رقم «وام» اشتغالزایی کارفرمایانی که مددجویان را به کار می گیرند 4 میلیارد تومان شد

رقم «وام» اشتغالزایی کارفرمایانی که مددجویان را به کار می گیرند 4 میلیارد تومان شد