مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 3 آذر 1401 ساعت 13:062022-11-24سياسي

پیگیر رفع مشکلات کارگران در سطح کشور هستیم


به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، علی حسین رعیتی فرد در سفر به شهرستان لامرد در جلسه معارفه مدیر کار منطقه انرژی بر لامرد، گفت: 55 میلیون کارگر در سطح کشور داریم که رفع مشکلات این شرکای اجتماعی در شورای عالی کار، شورای اشتغال و … مد نظر است.

وی تصریح کرد: منطقه ویژه اقتصادی لامرد دارای پتانسیل های خوبی است و در پسکرانه فارس بهتر از عسلویه است که باید از این فرصت بیشترین استفاده شود.

معاون وزیر کار ادامه داد: نیروی متخصص، خلاق و ذخایری که در استان فارس وجود دارد می تواند لامرد را بعنوان شهرستان پیشران در کشور مبدل شود.

او با اشاره به اینکه تسهیل گری برای سرمایه گذاری و زمینه سازی اشتغال در این منطقه باید به خوبی انجام شود، گفت: باید به گونه ای عمل کنیم که شاهد کمترین بروکراسی اداری در مسیر ایجاد اشتغال باشیم.

رعیتی فرد در خصوص وضعیت ساخت استخر کارگری لامرد نیز افزود: ساخت استخر لامرد با 50 درصد بودجه ملی و 50 درصد استانی امید است در آینده نزدیک به اتمام برسد.

معاون وزیر کار گفت: نیروی متخصص و ماهر در منطقه جنوب کم داریم و باید نیروهای متخصص را پرورش دهیم.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه مهارت افزایی تلاش بیشتر شود تا پیمانکاران از نیروهای بومی این منطقه استفاده کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیگیر رفع مشکلات کارگران در سطح کشور هستیم

پیگیر رفع مشکلات کارگران در سطح کشور هستیم