مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 2 آذر 1401 ساعت 13:312022-11-23سياسي

27 درصد پرونده های وارده به شوراهای حل اختلاف ساوه ختم به سازش شده است


27 درصد پرونده های وارده به شوراهای حل اختلاف ساوه ختم به سازش شده است.

- ایسنا/مرکزی رییس دادگستری شهرستان ساوه گفت: 27 درصد پرونده های وارده به شوراهای حل اختلاف ساوه ختم به سازش شده است.

ابوالحسن شریفی در آیین تکریم و تجلیل از کارکنان شورای حل اختلاف شهرستان ساوه اظهار کرد: 67 نفر به همراه پنج تن از قضات دادگستری در شورای حل اختلاف شهرستان ساوه مشغول ارائه خدمات قضایی به مردم هستند.

وی به انجام اقدامات موثر و مفیدی در شورای حل اختلاف شهرستان ساوه اشاره کرد و افزود: از جمله اقدامات شاخص صورت گرفته، فعالیت چشمگیر و مستمر شورای حل اختلاف مستقر در زندان ساوه است که در سال جاری با تلاش های انجام شده 125 نفر از زندانیان آزاد شده و به آغوش خانواده و جامعه برگشتند.

وی به راه اندازی شعبه شورای حل اختلاف ویژه صنایع مستقر در شهر صنعتی کاوه به عنوان اقدام شاخص دیگر با هدف حمایت از تولید، کاهش مراجعات مدیران و کارگران بخش صنعت به دستگاه قضایی و رسیدگی به شکایات و دادخواست های کارفرمایان و کارگران اشاره کرد و افزود: در شورای حل اختلاف صنایع، علاوه بر رسیدگی قانونی به دعاوی حقوقی و کیفری و اختلافات بین کارگر و کارفرما، از احضار مدیران واحدهای تولیدی به دستگاه قضایی جلوگیری شده و روند رسیدگی به پرونده ها تسریع می یابد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

27 درصد پرونده های وارده به شوراهای حل اختلاف ساوه ختم به سازش شده است

27 درصد پرونده های وارده به شوراهای حل اختلاف ساوه ختم به سازش شده است