مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 29 آبان 1401 ساعت 17:452022-11-20سياسي

نمایندگان اصفهان خواستار اقدام فوری برای رفع معضل کم آبی اصفهان شدند


مجمع نمایندگان استان اصفهان با اشاره به دیدار صدها نفر از مردم اصفهان با مقام معظم رهبری تاکید کردند: مردم استان اصفهان پیرو فرمایشات رهبر معظم انقلاب به جد از مسئولان دولتی و تمام دست اندرکاران می خواهند اقدام فوری برای عملیاتی شدن برنامه هایی انجام .

- مجمع نمایندگان استان اصفهان با اشاره به دیدار صدها نفر از مردم اصفهان با مقام معظم رهبری تاکید کردند: مردم استان اصفهان پیرو فرمایشات رهبر معظم انقلاب به جد از مسئولان دولتی و تمام دست اندرکاران می خواهند اقدام فوری برای عملیاتی شدن برنامه هایی انجام دهند که منجر به رفع یا کاهش قابل ملاحظه کم آبی در این استان شود.

به گزارش ایسنا، متن بیانیه مجمع نمایندگان استان اصفهان در خصوص دیدار مردم انقلابی استان اصفهان با مقام معظم رهبری به شرح زیر است: بسم الله الرحمن الرحیم عنایات صمیمانه و گرم رهبر معظم انقلاب در دیدار امروز با جمعی از مردم اصفهان موجب افتخار، تشکر و تقدیر مردم استان است.

در عین حال وظیفه خود می دانیم همراه با سایر هموطنان برای جامه عمل پوشاندن به توصیه ها و فرمایشات معظم له کوشش فروان کنیم.

اینک که کشور به خاطر توطئه های پیچیده و چند لایه دشمنان خارجی و دنباله های داخلی شان در معرض تاخت و تاز روانی و تبلیغاتی قرار گرفته است، بر خود فرض می دانیم با عمل به بیا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نمایندگان اصفهان خواستار اقدام فوری برای رفع معضل کم آبی اصفهان شدند

نمایندگان اصفهان خواستار اقدام فوری برای رفع معضل کم آبی اصفهان شدند