مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 26 آبان 1401 ساعت 15:352022-11-17پزشكي

کمبود آنتی بیوتیک به خاطر تجویز های اشتباه است


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدحیدر محمدی، در اولین سمینار «تصمیم گیری مبتنی بر شواهد، بررسی چالش های دارویی در اقتصاد سلامت و ارائه راهکار ها برای آن» که در سالن اجتماعات دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد، - رییس سازمان غذا و دارو به مصرف غیرمنطقی آنتی بیوتیک ها در کشور اشاره کرد و گفت: در زمینه آنتی بیوتیک تجویز اشتباه صورت می گیرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدحیدر محمدی، در اولین سمینار تصمیم گیری مبتنی بر شواهد، بررسی چالش های دارویی در اقتصاد سلامت و ارائه راهکار ها برای آن که در سالن اجتماعات دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد، افزود: مردم باید از نحوه و میزان مصرف دارو ها آگاه باشند که این موضوع هم بیانگر اهمیت آموزش سلامت است.

وی با اشاره به اینکه تجویز و مصرف آنتی بیوتیک ها تبدیل به یک چالش شده است، ادامه داد: خیلی از مردم نمی دانند تجویز دارو درست بوده یا خیر و برخی هم به دلیل تب کمبود دارو در حال دپوی آنتی بیوتیک هستند و نمی دانند این کار چه تبعاتی ممکن است ایجاد کند.

رییس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: ما در حوزه آموزش، بنر های تبلیغاتی با محوریت تجویز و مصرف منطقی دارو را تولید و عرضه کرده ایم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کمبود آنتی بیوتیک به خاطر تجویز های اشتباه است

کمبود آنتی بیوتیک به خاطر تجویز های اشتباه است