مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 24 آبان 1401 ساعت 12:002022-11-15سياسي

حسینی: نباید هر اعتراض بحق را اقدام علیه امنیت ملی تلقی کنیم


نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه چرا هر اعتراض و انتقاد بحق را اقدام علیه امنیت ملی تلقی می کنیم؟ گفت: باید امکان انتقاد، - نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه چرا هر اعتراض و انتقاد بحق را اقدام علیه امنیت ملی تلقی می کنیم؟ گفت: باید امکان انتقاد، اعتراض و ابراز نارضایتی از برنامه های دولت و حاکمیت را که مورد تاکید قانون اساسی است برای مردم فراهم کنیم.

به گزارش ایسنا، سید مرتضی حسینی در نطق میان دستور خود در جلسه علنی نوبت صبح امروز سه شنبه (24آبان) مجلس شورای اسلامی بیان کرد: دشمنان خبیث ایران اسلامی 43 سال است که با انواع توطئه ها درصدد جلوگیری از تحقق آرمان های انقلاب و سرنگونی نظام منتخب مردم هستند.

ایجاد ناآرامی، شورش و ترور مردم و مسئولان به وسیله عوامل وابسته، تحمیل جنگ تمام عیار، پشتیبانی مستمر و همه جانبه از اغتشاش و ناامنی در کشور از عمده ترین آنهاست.

وی افزود: بحمدالله جمهوری اسلامی با وجود همه این توطئه ها به برکت رهبری باصلابت و عزم و تلاش جوانان جسور و انقلابی اش در بسیاری از زمینه ها به پیشرفت های چشمگیری دست یافته است که از جمله آنها پیشرفت در حوزه های فناوری و صنایع دفاعی، علوم فضایی، پزشکی و سلول های بنیادی، مهندسی و عمران، نانو و.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حسینی: نباید هر اعتراض بحق را اقدام علیه امنیت ملی تلقی کنیم

حسینی: نباید هر اعتراض بحق را اقدام علیه امنیت ملی تلقی کنیم