مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 22 آبان 1401 ساعت 12:162022-11-13اقتصادي

تحصیل در کانادا و خدمت در وطن/ صنعتگر اردبیلی که هزاران نفر را شاغل می کند


 عشق، بر خلاف تصورات، طبقه اول پاساژ شهاب واقع در مرکز شهر اردبیل، چند حجره تولیدات صنعتی وجود دارد که یکی از آن ها دکان های قدیمی و در عین حال باصفا، کارگاه تولیدی کوچک استاد بداعتی است.

این نشان می دهد که برای تولید محصولات زینتی نیاز به فضای آن چنان بزرگی هم نیست.

شیشه ورودی مغازه مزین به سنگ های قیمتی و تراش خورده است.

گل و گیاهان بسیار و چند پرنده آوازه خوان نیز این جا به چشم می خورد.

این نحوه چیدمان، خبر از روحیه شاداب و سرزنده این هنرمند میانسال می دهد که طی چند سال حضور در این کارگاه، با محیط آن انس گرفته است.

وارد کارگاه استاد شده و مشغول به گفت و گو با این هنرمند صنعتگر شدم.

  فارس: فعالیت خود را از چه زمانی آغاز کردید؟ چه محصولاتی تولید می کنید؟   بداعتی: بنده از سال 1369 وارد این حرفه شدم.

سال 1370 در بازار طلافروشان به عنوان تعمیرکار، مراحل کاری تراش کاری ساده و ابتدایی را آغاز کرده و در کنار آن به جواهرسازی و تولید صنایع دستی نیز مشغول شدم.

 از این جهت بسیار خرسندم که توانسته ام در سال های گذشته هنرجویان بسیاری را چه در آموزشگاه و چه در کارگاه شخصی خود آموزش داده و استادکاران ماهری را تحویل بازار بدهم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تحصیل در کانادا و خدمت در وطن/ صنعتگر اردبیلی که هزاران نفر را شاغل می کند

تحصیل در کانادا و خدمت در وطن/ صنعتگر اردبیلی که هزاران نفر را شاغل می کند