مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 22 آبان 1401 ساعت 01:352022-11-12سياسي

داستان «جنگ آب»


استان خوزستان از نظر طبیعی یک دشت باز است و با اندک باران، سیل در آن جاری می شود به گونه ای که موجب می شود تا تردد در محورهای مواصلاتی آن با دشواری انجام شود.

- مهندسان و مختصصان جنگ ازهمین اصل استفاده کردند و با آب به جنگ دشمن رفتند.

به گزارش ایسنا، یکی از جنگ هایی که در تاریخ ایران رخ داده است، حمله سراسری و گسترده کشور همسایه، عراق، است که از سال 1359 تا 1367 طول کشید.

در این دوره عملیات های فراوانی سه جبهه شمالی، میانی و جنوبیطرحی و اجرا شد.

در جبهه جنوبی که از جنوب مهران تا آبادن و رأس البیشه گسترش دارد، مهمترین و سرنوشت سازترین عملیات های طرفین جنگ رخ داد.

شرایط منطقه به گونه ای بود که استفاده از تاکتیک آب یا جنگ هیدرولیک در آن وجود داشت.

جنگ آب که پیچیده ترین بخش مهندسی بود برای اولین بار در جهاد سازندگی آغاز شد و تیپ ها و گردان های آب به فرماندهی مرحوم سردار جهادگر مهندس حاج حسینعلی عظیمی شکل گرفت که توانست اتفاقات بزرگی را در جنگ رقم بزند.

مهندس عظیمی، با اوج گرفتن عملیات های سنگین در دوران جنگ تحمیلی، عظیمی به همراه بسیاری دیگر از جهادگران، پا به عرصه دفاع گذاشت و پشتیبانی مهندسی جنگ جهاد سازندگی را پایه ریزی کرد.

او به عنوان فرمانده طراحی و عملیات آبی و خاکی در پشتیبانی مهندسی جنگ جهاد سازندگی عمل می کرد و تا فرماندهی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

داستان «جنگ آب»

داستان «جنگ آب»