مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 21 آبان 1401 ساعت 02:502022-11-11بين الملل

24 داعشی در عملیات ارتش سوریه به هلاکت رسیدند


واحدهای امنیتی دولت حداقل سوریه 24 شبه نظامی عضو گرووه تروریستی داعش را در یک عملیات ویژه به هلاکت رساندند.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، سرلشکر اولگ یگوروف ، معاون مرکز آشتی روسیه در سوریه از عملیات ارتش سوریه علیه گروه های تروریستی و هلاکت اعضای این گروه ها خبر داد.

معاون مرکز آشتی روسیه در سوریه در این ارتباط گفت: واحدهای امنیتی دولتی سوریه روز جمعه حداقل 24 شبه نظامی گروه تروریستی داعش را در یک عملیات ویژه در نزدیکی شهر درعا کشته اند.

یگوروف همچنین گفت: یگان های امنیتی دولتی سوریه عملیات ویژه ای را برای جستجو و خنثی کردن شبه نظامیان مرتبط با گروه تروریستی داعش در منطقه مسکونی دره البلد در شهر درعا انجام داده اند.

به گفته یگوروف، منطقه پاکسازی شده و در این عملیات بیش از 300 ساختمان جستجو، 24 ستیزه جو کشته و 24 نفر دیگر دستگیر و همچنین شش بمب دست ساز کشف و خنثی شدند.

یگوروف این را نیز افزود که روز جمعه حداقل 21 نفر از مخالفان با دولت سوریه صلح کردند و 62 سلاح شامل 50 تفنگ تهاجمی و 12 نارنجک انداز و همچنین بیش از 8000 گلوله مهمات به ارتش سوریه تحویل داده شد.

یگوروف گفت: عملیات روزانه کمیسیون آشتی برای حل و فصل وضعیت ستیزه جویان و محل پذیرش سلاح و مهمات ادامه دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

24 داعشی در عملیات ارتش سوریه به هلاکت رسیدند

24 داعشی در عملیات ارتش سوریه به هلاکت رسیدند