مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 آبان 1401 ساعت 10:502022-11-08فرهنگي

مشارکت بیش از چهار هزار نفر از 19 کشور در مسابقه دانش آموزی نور


با پایان مهلت ارسال آثار در پنجمین مسابقه دانش آموزی نور، چهار هزار و 576 دانش آموز از 19 کشور جهان آثار خود را به این رویداد علمی ارسال کردند.

- با پایان مهلت ارسال آثار در پنجمین مسابقه دانش آموزی نور، چهار هزار و 576 دانش آموز از 19 کشور جهان آثار خود را به این رویداد علمی ارسال کردند.

به گزارش ایسنا، فراخوان پنجمین دوره مسابقه دانش­ آموزی نور با نام دانشمند بزرگ جهان اسلام ابوریحان بیرونی در بهمن­ ماه سال گذشته منتشر شد و طی آن داوطلبان می بایست آثار خود را شامل ساخت فیلم های 60 ثانیه ای در دو محور با موضوع عمومی بینایی و خطاهای بینایی و موضوع ویژه ساخت مدل های واقعی برای مفاهیم ریاضی ارسال می کردند.

مهلت ارسال آثار به این رقابت علمی تا 25 مرداد ماه تمدید شد و در این دوره از رقابت ها در مجموع چهار هزار و 576 دانش آموز از 19 کشور جهان با ارائه یک­ هزار و 862 اثر در پنجمین دوره مسابقه دانش آموزی نور؛ گرامیداشت ابوریحان بیرونی شرکت کردند.

بیشترین مشارکت دانش آموزان از استان تهران با 330 نفر و بعد از آن خراسان رضوی با 197 نفر، فارس 162 نفر، اصفهان با 155 و آذربایجان شرقی با 131 نفر قرار دارند.

از استان آذربایجان غربی 63 نفر، اردبیل 4 نفر، البرز 81 نفر، ایلام 14 نفر، بوشهر 10 نفر، چهارمحال و بختیاری 42 نفر، خراسان جنوبی 34 نفر، خراسان شمالی 90 نفر،


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مشارکت بیش از چهار هزار نفر از 19 کشور در مسابقه دانش آموزی نور

مشارکت بیش از چهار هزار نفر از 19 کشور در مسابقه دانش آموزی نور