مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 16 آبان 1401 ساعت 07:452022-11-07حوادث

کشف کلاهبرداری 6 میلیاردی در خرم آباد


جانشین فرمانده انتظامی لرستان از دستگیری متهم و کشف یک فقره کلاهبرداری به ارزش 6 میلیارد و 500 میلیون ریال با ترفند سرمایه گذاری در شهرستان خرم آباد خبر داد.

- فرهاد ابدال چگنی اظهار کرد: در پی مراجعه یک شهروند به پلیس آگاهی استان و اعلام اینکه فردی که خود را بازار یاب معرفی کرده است مبالغ را از وی کلاهبرداری می کند، موضوع در دستور کار مأموران مبارزه با جعل و کلاهبرداری قرار گرفت.

وی افزود: در تحقیقات صورت گرفته مشخص شد کلاهبردار با وعده های توخالی مبنی بر مشارکت در فعالیت اقتصادی و خرید لوازم خانگی، شش میلیارد و 500 میلیون ریال از مالباخته دریافت و متواری شده است.

جانشین فرمانده انتظامی لرستان تصریح کرد: مأموران با کارهای اطلاعاتی و پلیسی متهم را در اطراف خرم آباد شناسایی و با هماهنگی قضایی دستگیر کردند.

ابدال چگنی بیان کرد: متهم به جرم خود و اخذ شش میلیارد و 500 میلیون ریال کلاهبرداری معترف شد و همراه پرونده تحویل مراجع ذی صلاح شد.

جانشین فرمانده انتظامی لرستان عنوان کرد: هرگونه اقدامی که آرامش شهروندان را مختل کند با برخورد جدی پلیس روبرو خواهد شد و مردم در صورت برخورد با این گونه موارد بلافاصله با مرکز فوریت های پلیسی 110 تماس بگیرند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کشف کلاهبرداری 6 میلیاردی در خرم آباد

کشف کلاهبرداری 6 میلیاردی در خرم آباد