مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 15 آبان 1401 ساعت 12:202022-11-06اجتماعي

شروع بارش های پراکنده در قزوین


کارشناس اداره کل هواشناسی استان قزوین گفت: با توجه به نفوذ زبانه های پرفشار، برای امروز و فردا 15 و 16 آبان 1401 وزش بادهای شمالی را خواهیم داشت.

- همچنین در ارتفاعات شمالی استان نیز افزایش ابر، پدیده مه و احتمال بارش های پراکنده پیش بینی می شود.

مهدی آخوندی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشه های پیش یابی برای امروز و فردا 15 و 16 آبان 1401 با توجه به نفوذ زبانه های پرفشار، وزش بادهای شمالی را خواهیم داشت.

وی ادامه داد: در ارتفاعات شمالی استان نیز افزایش ابر، پدیده مه و احتمال بارش های پراکنده پیش بینی می شود.

این کارشناس هواشناسی عنوان کرد: روزهای سه شنبه و چهارشنبه 17 و 18 آبان 1401 با گذر امواج تراز میانی جو، افزایش ابر را در سطح منطقه خواهیم داشت.

وی بیان کرد: برای روز سه شنبه، 17 آبان 1401، در پاره ای از مناطق استان به ویژه ارتفاعات، بارش های پراکنده پیش بینی می شود.

آخوندی خاطرنشان کرد: به لحاظ دمایی، طی این مدت با روند کاهش نسبی دما مواجه هستیم.

وی تأکید کرد: کمینه دمای استان طی 24 ساعت گذشته مربوط به بامداد امروز در شهر قزوین با دمای 2 درجه سلسیوس بوده است، بیشینه دما نیز روز گذشته در شهر رازمیان با دمای 22 درجه سلسیوس ثبت شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شروع بارش های پراکنده در قزوین

شروع بارش های پراکنده در قزوین