مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 10 آبان 1401 ساعت 14:002022-11-01اجتماعي

تهیه 14300 تن شن و نمک برای راهداری زمستانه در چهارمحال و بختیاری


مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای چهارمحال و بختیاری گفت: برای جلوگیری از یخ زدگی خیابان ها و جاده های مواصلاتی استان 11 هزار تن شن و 3 هزار و 300 تن نمک در مرحله اول خریده شده است.

- روح الله غلامی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد گفت: مجموعه راهداری با مجموع 294 ماشین سبک و سنگین شامل 25 گریدر، 48 لودر، 54 نقلیه سبک، 14 بلدوزر، 82 مایلر برف روب و شن و نمک پاش و کامیون، 5 برف خور، 36 تراکتور، 13 ایسوزو، 11 خاور سوخت رسان و 6 بیل آماده خدمت رسانی است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: این ماشین آلات در 42 راهدارخانه استان با 387 راهدار به صورت آماده باش کامل هستند.

وی افزود: برای جلوگیری از یخ زدگی خیابان ها و جاده های مواصلاتی استان 11 هزار تن شن و 3 هزار و 300 تن نمک در مرحله اول خریده شده و بر اساس نیاز مراحل بعدی نیز این مواد خریداری می شود.

غلامی تصریح کرد: به دلیل سیل اخیر ماشین آلات فعال استان فرسوده شدند و نیاز به اختصاص بودجه برای خرید دستگاه جدید احساس می شود.

پایان پیام/ 68035


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تهیه 14300 تن شن و نمک برای راهداری زمستانه در چهارمحال و بختیاری

تهیه 14300 تن شن و نمک برای راهداری زمستانه در چهارمحال و بختیاری