مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 4 آبان 1401 ساعت 02:452022-10-25سياسي

روایتی از دشمنی دشمن از بهمن سال 60 تاکنون


یادگار حماسه ششم بهمن آمل می گوید: اغتشاشات اخیر و حماسه ششم بهمن آمل را به عینه لمس کردم می خواهم شباهت ها و تفاوت های این دو اغتشاش و آشوب را بازگو کنم ، - خبرگزاری فارس مازندران ـ سرویس فرهنگی حماسه مردم مازندران در ششم بهمن ماه سال 60 همان حماسه ای، که بازخوانی حال و هوای آن روزها مورد انتظار نسل جوان و نوجوانان کشور است برای اینکه نسل جوان هم بداند گذشتگان در مواجهه با توطئه های دشمنان چه کردند و هم دست دشمنان برای آنان رو شود.

آن روزها روزهای سخت جنگ را پشت سرمی گذاشتیم روزهایی که دشمن تا بن دندان مسلح اما خیال خام با تمام تجهیزات به کشور ما حمله کرد، یکی از این حوادث تلاش کمونیست ها برای تصرف ساختمان های حساس شهر بود که در این مسیر در قالب طرح عملیاتی سربداران شهر آمل را به پنج نقطه مهم تقسیم کرده تا با این خیال واهی که مردم نیز با آنها هستند این شهر را تصرف خواهند کرد ، مثل همین روزهای اغتشاش که خیال های خامی در سر داشتند.

نیروهای کمونیست با برنامه ریزی هایی که از قبل انجام داده بودند و با این تصور که مردم آمل نیز با آنان همراه خواهند شد به این شهر حمله کردند و با آغاز صبح ششم بهمن، حماسه مردم آمل شکل گرفت.

صدها نیروی داوطلب مردمی با روی آوردن به مقر سپاه و گرفتن اسلحه، به مقابله سربداران جنگل رفتند خیلی زود سنگربندی ه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روایتی از دشمنی دشمن از بهمن سال 60 تاکنون

روایتی از دشمنی دشمن از بهمن سال 60 تاکنون