مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 آبان 1401 ساعت 13:022022-10-24اقتصادي

تاثیر بارش های پاییزه در کشت محصولات کشاورزی/کشاورزان محصولات کشاورزی را از سرما محافظت کنند


معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به بارش های پاییزه در سطح استان گفت:به طور کلی بارش های پاییزه در این فصل برای تمامی محصولات کشاورزی مناسب است به شرطی که یک سری مسایل را کشاورزان در برداشت محصولات خود مثل انگور رعایت کنند.

- اکبر طیبی، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در زنجان با اشاره به بارش باران در استان اظهار کرد: به طور کلی بارش های پاییزه در این فصل برای همه محصولات کشاورزی مناسب است به شرطی که یک سری مسایل را کشاورزان در برداشت محصولات خود مثل انگور رعایت کنند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به برداشت انگور در سطح استان، تصریح کرد: از آنجایی که برخی بهره بردار ان انگور محصول برداشتی خود را در کنار باغات پَهن و خشک می کنند، احتمال خیس شدن وجود دارد از این رو توصیه می کنیم که کشاورزان اقدامات لازم را انجام بدهند.

طیبی با اشاره به تاثیر به سزای بارش های پاییزه بر محصولات استراتژیک مثل گندم عنوان کرد: در حل حاضر بهترین زمان بارش برای کشت گندم است، چرا که دغدغه کشاورزان را در کشت پاییزه و از سوی دیگر در زمان برداشت کمتر می کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تاثیر بارش های پاییزه در کشت محصولات کشاورزی/کشاورزان محصولات کشاورزی را از سرما محافظت کنند

تاثیر بارش های پاییزه در کشت محصولات کشاورزی/کشاورزان محصولات کشاورزی را از سرما محافظت کنند