مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 1 آبان 1401 ساعت 10:422022-10-23اقتصادي

بافت سالانه 3 هزار و 500 متر مربع فرش دستباف در ایلام


معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت صمت استان ایلام گفت: سالانه به طور متوسط 3 هزار و 500 متر مربع فرش در استان بافته می شود.

- سعید شریفی معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت صمت استان ایلام صبح امروز در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام گفت: در نیمه نخست سال جاری تعداد 450 نفر متقاضی مشاغل خانگی در زمینه هنر صنعت فرش جهت دریافت تسهیلات قرض الحسنه به اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان معرفی شده اند.

وی افزود: در 6 ماه نخست سال جاری تا کنون 9 فقره جواز تاسیس تولید فرش و 36 فقره پروانه بهره برداری تولید فرش دستباف در استان صادر شده است.

معاون امور بازرگانی استان ایلام از ظرفیت بالای استان در زمینه فرش بافی خبر داد و گفت: سالانه به طور متوسط 3 هزار و 500 متر مربع فرش در استان بافته می شود.

شریفی گفت: تا کنون 7 هزار عدد کارت قالیبافی در استان صادر شده که یک هزار و 357 عدد کارت صادر شده مربوط به 6 ماهه نخست سال جاری است.

انتهای پیام/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بافت سالانه 3 هزار و 500 متر مربع فرش دستباف در ایلام

بافت سالانه 3 هزار و 500 متر مربع فرش دستباف در ایلام