مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 28 مهر 1401 ساعت 00:422022-10-19پزشكي

تکرار روزهای بدون فوتی کرونایی در مازندران


در شبانه روز گذشته با شناسایی تعداد 23 بیمار کرونایی جدید، تعداد بستری شدگان در مراکز درمانی پزشکی مازندران و بابل به 55 نفر رسید که از این تعداد 19 نفر بدحال هستند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، روزهای کرونایی با نگرانی از افزایش ابتلای بیماری اما روزهای بدون فوتی تجربه می شود.

طی 24ساعت گذشته نیز تعداد بیمار 22 نفر مشکوک به کرونا در سطح استان، براساس تشخیص بالینی در بیمارستان های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران بستری شدند.

 طی این مدت تعداد 29 نفر از افراد مشکوک بستری شده، از بیمارستان ها مرخص شدند و تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.

 هم اکنون 49 بیمار به علت کرونا در این مراکز بستری که از این تعداد 16 بیمار در بخش های مراقبت های ویژه بستری هستند.

در دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز در  حال حاضر 6 بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های بابل بستری هستند، همچنین در 24 ساعت گذشته یک بیمار جدیدی بستری و 2 بیمار هم ترخیص شد.

همچنین 3 بیمار در بخش های مراقبت های ویژه بستری هستند.

براین اساس در شبانه روز گذشته با شناسایی تعداد 23 بیمار کرونایی جدید، تعداد بستری شدگان در مراکز درمانی پزشکی مازندران و بابل به 55 نفر رسید که از این تعداد 19 نفر بدحال هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تکرار روزهای بدون فوتی کرونایی در مازندران

تکرار روزهای بدون فوتی کرونایی در مازندران