مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 مهر 1401 ساعت 16:172022-10-17سياسي

430 نیروی اهل سنت در دادگستری هرمزگان شاغلند


رییس کل دادگستری هرمزگان از اشتغال بیش از 430 قاضی، کارمند و عضو شورای حل اختلاف اهل سنت در دستگاه قضایی استان هرمزگان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، شیخ یوسف جمالی امام جمعه اهل سنت بندرعباس به همراه جمعی از علمای اهل سنت هستند که ضرورت دارد از نقش ممتاز آنها در میان مردم در جهت موفقیت در اهداف و مأموریت های دستگاه قضایی از جمله پیشگیری از وقوع جرم و آسیب های اجتماعی بهره مند شویم.

مجتبی قهرمانی با تأکید بر لزوم تعامل بیش از پیش با علما و فرهیختگان اهل سنت تصریح کرد: استان هرمزگان با توجه به بافت فرهنگی در مناطق مختلف خود از ظرفیت ویژه ای برای ایجاد مصالحه برخوردار است که هرچه بتوانیم با استفاده از آن برای ایجاد مصالحه اقدام کنیم، از مراجعات غیرضروری به محاکم و مراجع قضایی کاسته خواهد شد.

وی گفت: به هر میزان پرونده و مراجعه کننده دستگاه قضایی کمتر شود فرصت بیشتری را برای رسیدگی به امور مهمتر و صدور آرای دقیق تر و متقن تر خواهیم داشت.

قهرمانی با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از شوراهای حل اختلاف استان را برادران و خواهران اهل سنت تشکیل داده اند بیان داشت: شورای حل اختلاف استان هرمزگان طی سالهای اخیر موفقیت های بسیار خوبی به دست آورده است که بدون تردید مرهون تلاشهای مسئولین، قضات و اعضا و کارکنان این مجموع


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

430 نیروی اهل سنت در دادگستری هرمزگان شاغلند

430 نیروی اهل سنت در دادگستری هرمزگان شاغلند