مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 مهر 1401 ساعت 16:322022-10-16سياسي

بیانیه بیش از هزار نفر از فعالان حوزه هنر و ادبیات کشور درباره حوادث اخیر


جمعی از فعالان حوزه هنر و ادبیات کشور درپی حوادث اخیر، در بیانیه ای با بیان اینکه تلاش برای شکستن امنیت کشور بازی تکراری و از پیش باخته دشمنان ایران است، - به گزارش خبرگزاری فارس، متن این بیانیه که به امضای بیش از هزار نفر از فعالان هنر و ادبیات کشور رسیده است، به این شرح است؛ 1- در روزهای تلخ گذشته و پس از درگذشت یکی از دختران عزیز این سرزمین، شاهد حوادث سازماندهی شده و رویدادهای تأثربرانگیزی در برخی نقاط کشور بودیم.

ضمن همدردی با همه خانواده های داغ دیده، تأکید می کنیم اشاعه دروغ و بهتان، تلاش برای شکستن امنیت، بمباران اخبار جعلی یا پراکندن آمیخته های فتنه انگیزی از حق و باطل و نیز آسیب رساندن به جان و مال و ناموس مردم، بازی تکراری و ازپیش باخته دشمنان ایران زمین است و هرگز رنگی از دلسوزی برای این مردم نداشته و نخواهد داشت.

2- حفظ جمهوری اسلامی که حاصل مجاهدت و ازخودگذشتگی اقشار گوناگون مردم و عرق ریزان روحی اندیشمندان و هنرمندان این کهن سرزمین است را بر خود واجب می دانیم و تا پای جان این بنیان مبارک را پاس می داریم.

یقین داریم که مثل همیشه بدخواهانی که خواب پریشان تجزیه این کهن بوم و بر را در سر می پرورانند، با پاسخ محکم غیورمردان و شیرزنان این سرزمین، روبه رو خواهند شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیانیه بیش از هزار نفر از فعالان حوزه هنر و ادبیات کشور درباره حوادث اخیر

بیانیه بیش از هزار نفر از فعالان حوزه هنر و ادبیات کشور درباره حوادث اخیر