مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 مهر 1401 ساعت 10:172022-10-16سياسي

استاد دانشگاه: قوه قضاییه با دروغ پردازان به صورت قهری برخورد کند


استاد دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه دروغ پردازان روزهای اخیر که آرامش مردم را سلب کردند باید هزینه دهند، گفت: از قوه قضاییه می خواهیم که با دروغ پردازان به صورت قهری برخورد کند.

- محمدحسین یادگاری عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با اشاره به دروغ پردازی های برخی افراد و سلب آرامش مردم از این طریق در روزهای اخیر، گفت: افرادی که از سوی رسانه های بیگانه تحریک شده و با دروغ پردازی های خود زمینه ساز اغتشاش از سوی اراذل و اوباش و همچنین شهادت نیروهای امنیتی کشور شدند صد در صد باید پاسخگو باشند.

وی افزود: قهریه با این افراد برخورد کند، چرا وقتی در مورد مسأله ای(علت فوت مهسا امینی) آگاهی ندارند، اغتشاش ایجاد می کنند؟ عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس همچنین با اشاره به ضعف رسانه ای ما گفت: رسانه های ما چه در بخش مکتوب، چه تصویری و چه مجازی گاهی منفعلانه عمل می کنند و تازه زمانی که یک اتفاقی رخ می دهد شروع به فعالیت در زمینه آگاه سازی مردم می کنند، ما باید با استفاده از قدرت رسانه افکار انسانی و مردمی خود را به مردم برسانیم.

پایان پیام/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استاد دانشگاه: قوه قضاییه با دروغ پردازان به صورت قهری برخورد کند

استاد دانشگاه: قوه قضاییه با دروغ پردازان به صورت قهری برخورد کند