مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 مهر 1401 ساعت 19:022022-10-11اقتصادي

سالانه 40 میلیون دلار ارزش صادرات فرآورده خام دامی استان اصفهان است


مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: در طول سال حدود 40 میلیون دلار ارزش صادرات فراورده خام دامی از استان اصفهان است که نظارت علمی و تاییدیه سلامت این تولیدات برعهده دو دستگاه می باشد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دکتر شهرام موحدی مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان اظهار کرد: خدمات دامپزشکی کشور حدود یک قرن سابقه فعالیت دارد که در سال 1304 با تشکیل مؤسسه دفع آفات حیوانی آغاز بکار کرد و در سال 1350 رسما قانون سازمان دامپزشکی کشور به تصویب رسید.

وی با اعلام اینکه بر اساس قانون مصوب مجلس، پیشگیری، مقابله و مبارزه با بیماری های دام از وظایف دامپزشکی تعیین شده، افزود: در سال بیش از 13 میلیون نوبت واکسیناسیون در دام های گوناگون، بیش از 250 هزار گاو تحت عملیات تست سل و بیش از 20 هزار قلاده سگ علیه بیماری واکسینه می شوند.

موحدی نظارت بر فرآورده های پروتیینی را یکی از وظایف مشترک بین اداره کل دامپزشکی و دانشگاه علوم پزشکی عنوان کرد و افزود: در طول سال حدود 40 میلیون دلار ارزش صادرات فراورده خام دامی از استان اصفهان است که نظارت علمی و تاییدیه سلامت این تولیدات برعهده دو دستگاه می باشد.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان به انجام فعالیت های که منشأ اولیه آن خفاش بود، نشان داد که هنوز بیماری های زØ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سالانه 40 میلیون دلار ارزش صادرات فرآورده خام دامی استان اصفهان است

سالانه 40 میلیون دلار ارزش صادرات فرآورده خام دامی استان اصفهان است