مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 مهر 1401 ساعت 09:572022-10-09اقتصادي

فعالیت دوباره مراکز فرهنگی و ورزشی شهرقدس پس از محدودیت های کرونایی/ چمن استادیوم پس از 20 سال مرمت می شود


شهردار قدس با اشاره به ازسرگیری فعالیت های مراکز فرهنگی و ورزشی پس از محدودیت های کرونایی گفت: زمین چمن استادیوم ورزشی پس از گذشت 20 سال مرمت نشده است لذا بازسازی اساسی روی آن انجام خواهد شد.

- سعید شهلی شهردار قدس در گفت وگو با خبرنگار فارس در شهرقدس اظهار کرد: میزان بودجه پیش بینی شده برای سال 1401 حدود 900 میلیارد تومان بوده که تاکنون حدود 400 میلیارد تومان از آن محقق شده است.

وی گفت: از بودجه 900 میلیاردی بیش از 100 میلیارد تومان در بحث فروش اموال بوده که باتوجه به صحبت های صورت گرفته در مرحله آخر انجام خواهد شد و تلاش می کنیم به این مرحله نرسیم.

شهردار قدس با بیان اینکه از مبلغ 400 میلیارد تومان بخشی متعلق به ارزش افزوده بوده اما شهرفروشی و دریافت مبالغ از فروش تراکم نداشتیم، ادامه داد: املاکی که در گذشته به شهرداری بدهکار بودند را شناسایی کرده و به کمیسیون ماده 100 ارسال شدند و مودیانی که همکاری نمی کردند از طریق مراجع قضایی پیگیری شد و با قطع انشعابات و پیگیری آرا کمیسیون ماده 77 و اجرای ثبت نسبت به وصول مطالبات اقدامات گسترده ای انجام شد.

  وی افزود: در این راستا هر دو هفته یکبار کمیته درآمد از ابتدای سال برگزار شد و تاکنون این میزان بودجه محقق شده است و لازم به ذکر است که سال گذشته کل بودجه شهرداری 500 میلیارد تومان بود و امسال به


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فعالیت دوباره مراکز فرهنگی و ورزشی شهرقدس پس از محدودیت های کرونایی/ چمن استادیوم پس از 20 سال مرمت می شود

فعالیت دوباره مراکز فرهنگی و ورزشی شهرقدس پس از محدودیت های کرونایی/ چمن استادیوم پس از 20 سال مرمت می شود