مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 مهر 1401 ساعت 16:522022-10-08اقتصادي

حمایت از شرکت های دانش بنیان در تولید واکسن و داروهای دامی


وزیر جهاد کشاورزی بر نقش دامپزشکی در صادرات محصولات پروتیینی سالم کشور تاکید کرد و گفت: پایداری صادرات مستلزم سلامتی و ایمنی غذاست.

- به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، سید جواد ساداتی نژاد در مراسم روز ملی دامپزشکی، ضمن تبریک روز دامپزشکی و تقدیر از خدمات و تلاش دامپزشکان کشور و دست اندرکاران این حوزه اظهار داشت: 15 کشور در همسایگی ما هستند و با توجه به بازار منطقه باید تلاش کنیم محصولی که با نام و نشان ایران صادر می شود به راحتی برای مصرف کنندگان سایر کشورها قابل استفاده باشد.

وی افزود: این کشورها ممکن است در حوزه دامی، بیماری هایی را انتقال بدهند و از این رو نفش دامپزشکی در زمینه جلوگیری از بیماری های دامی بسیار مهم است و وزارت جهاد کشاورزی خود را موظف به حمایت از آنان می داند.

ساداتی نژاد ادامه داد: امروز مردم به دنبال فرآورده های گوشتی و غذایی خارجی نیستند، زیرا امنیت خاطر در زمینه عملکرد دامپزشکان و مصرف تولیدات داخلی کشور وجود دارد.

وی در همین حال گفت: موضوع سلامت یکی از پارامترهای امنیت غذایی است و ما مدیون تلاش دامپزشکان کشور هستیم.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که امسال، سال دانش بنیان نامگذاری شده است، تصریح کرد: در راستای افزایش نفوذ دانش و فناوری در بخش کشاورزی از شرکت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حمایت از شرکت های دانش بنیان در تولید واکسن و داروهای دامی

حمایت از شرکت های دانش بنیان در تولید واکسن و داروهای دامی