مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 مهر 1401 ساعت 17:072022-10-02اقتصادي

شهرداری تهران مجوز انتشار 35 هزار میلیارد ریال اوراق مالی- اسلامی را گرفت


معاون مالی شهرداری تهران از انتشار 35 هزار میلیارد ریال اوراق مالی- اسلامی به منظور اجرای طرح های حمل و نقل عمومی شهر تهران خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس، لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در خصوص یک فوریت لایحه اعطای مجوز به شهرداری تهران جهت انتشار 35 هزار میلیارد ریال اوراق مالی- اسلامی به منظور اجرای طرح های حمل و نقل عمومی شهر تهران با بیان اینکه تأمین 50 درصد از اوراق مشارکت توسط دولت تعهد داده شده است، گفت: میزان اوراق مشارکت 12 هزار میلیارد تومان بوده که از این میزان 6 هزار میلیارد تومان را دولت پرداخت می کند.

تقاضای ما این است که اعضا به یک فوریت رأی دهند تا بتوانیم این اوراق را منتشر کنیم.

وی ادامه داد: از این میزان دو هزار و 100 میلیارد تومان به مترو،900 میلیارد تومان به اتوبوسرانی و 500 میلیارد تومان نیز به اورهال اختصاص خواهد یافت تا بتوانیم از آن در رونق حمل و نقل استفاده کنیم.

کاهش 70درصدی تعداد اتوبوس ها در دوره پنجم مدیریت شهری مهدی چمران رییس به شهر تهران اختصاص یافته بود اما امروز به 10 درصد رسیده که این میزان قطره ای در دریاست.

رییس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه بیش از 6 هزار اتوبوس را به دوره پنجم مدیریت شهری تحویل دادیم، خاطرنشان کرد: امروز هزار و 772 دستگاه اتوبوس داریم که بر اساس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شهرداری تهران مجوز انتشار 35 هزار میلیارد ریال اوراق مالی- اسلامی را گرفت

شهرداری تهران مجوز انتشار 35 هزار میلیارد ریال اوراق مالی- اسلامی را گرفت