مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 مهر 1401 ساعت 21:022022-09-27بين الملل

ترکیه پ. ک. ک را مسئول حمله به ایستگاه پلیس دانست


به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «سلیمان سویلو» وزیر کشور ترکیه حزب پ.

ک.

ک (حزب کارگران کردستان) را به انجام حمله تروریستی امروز به یک ایستگاه پلیس در استان «مرسین» این کشور متهم کرد.

- وزیر کشور ترکیه پ.

ک.

ک (حزب کارگران کردستان) را به انجام حمله مسلحانه به ایستگاه پلیس در جنوب این کشور متهم کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، سلیمان سویلو وزیر کشور ترکیه حزب پ.

ک.

ک (حزب کارگران کردستان) را به انجام حمله تروریستی امروز به یک ایستگاه پلیس در استان مرسین این کشور متهم کرد.

طبق گزارش پایگاه اینترنتی شبکه المیادین و به نقل از رسانه های ترکیه ای، سویلو در بیانیه ای ضمن اعلام دستگیری فردی که اسلحه در اختیار داشته، پ.

ک.

ک را متهم کرد که پشت این حمله بوده است.

وزیر کشور ترکیه درخصوص جزییات این حادثه و در جمع خبرنگاران، از کشته شدن یک نیروی پلیس، زخمی شدن 4 تن دیگر (یک پلیس و 3 غیرنظامی) در حمله مسلحانه به ایستگاه پلیس در استان جنوبی مرسین خبر داد.

وی با اشاره به اینکه دو زن این حمله را انجام دادند، افزود: دو زن با دو کیف به سمت پاسگاه نگهبانی پلیس تیراندازی کردند که این امر منجر به درگیری بین نیرو های پلیس و دو ضارب شد؛ و نیرو های پلیس در این درگیری مجروح شدند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ترکیه پ. ک. ک را مسئول حمله به ایستگاه پلیس دانست

ترکیه پ. ک. ک را مسئول حمله به ایستگاه پلیس دانست