مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 مهر 1401 ساعت 10:472022-09-26اقتصادي

تشکل ها بهترین گزینه برای رصد قوانین اضافه و بهبود فضای کسب و کار هستند


رییس مجمع واردات با بیان اینکه تشکل ها بهترین گزینه برای بهبود فضای کسب و کار هستند، گفت: عامل پیش برنده اقتصاد را باید در تشکل ها جستجو کرد و هر میزان در این زمینه سرمایه گذاری شود، - علیرضا مناقبی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اشاره به ضرورت بهره برداری حداکثری از ظرفیت تشکل های تخصصی اظهار داشت: واگذاری امور به تشکل ها موجب تقویت خودکنترلی بخش خصوصی می شود.

وی افزود: تجربیات ارزشمندی در بدنه تشکل های تخصصی و صنفی گردآوری شده که ثمره سال ها فعالیت، سرمایه گذاری، دانش، تخصص و حتی آزمون و خطاست و تشکل ها این آمادگی را دارند که این تجربه را به صورت رایگان در اختیار دولت ها قرار دهند.

رییس مجمع واردات بیان داشت: عامل پیش برنده اقتصاد را باید در تشکل ها جستجو کرد و هرچقدر در این زمینه سرمایه گذاری شود، قطعا نتیجه و برآیند آن به اقتصاد کشور باز خواهد گشت.

وی افزود: مقررات زدایی، یکی از اصلی ترین نیازهای فضای کسب و کار کشورمان است و دائما شاهد گلایه های متعدد فعالان اقتصادی راجع به بروکراسی درهم تنیده، فربه و مبهم اداری هستیم و در این خصوص تشکل های تخصصی می توانند نقش بسزایی ایفا کنند، ترکیب هیات های مقررات زدایی باید از نمایندگان تشکل ها شکل بگیرد تا بتوانند تجربیات و گرفتاری های خود را در ارتباط با پیشبرد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تشکل ها بهترین گزینه برای رصد قوانین اضافه و بهبود فضای کسب و کار هستند

تشکل ها بهترین گزینه برای رصد قوانین اضافه و بهبود فضای کسب و کار هستند