مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 2 مهر 1401 ساعت 11:422022-09-24سياسي

ترکیه خواستار لغو حق «وتو» در شورای امنیت شد


به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از تی آرتی، مولود چاووش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه در حاشیه هفتاد و هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک، - ترکیه از شورای امنیت سازمان ملل متحد خواست تا قدرت وتو اعضای دائمی این شورا را لغو کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از تی آرتی، مولود چاووش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه در حاشیه هفتاد و هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک، از شورای امنیت سازمان ملل خواست تا با اتخاذ رویکردی جهان شمول تر، حق وتو اعضای دائم این نهاد را لغو کند.

چاووش اوغلو دراین باره گفت: معتقدیم که مجمع عمومی، شورای امنیت باید دربرگیرندگی بیشتری داشته باشد.

کشور های مختلف با بیشمار قاعده و قانون می آیند و همه کشور ها باید اینجا خود را به منصه ظهور بگذارند.

وی افزود: البته، می توان بر اساس جمعیت، وسعت و منطقه جغرافیایی هر کشور، معیاری را معین کرد، اما در سوی مقابل، حق وتو هم باید حذف شود.

به گفته چاووش اوغلو، رجب طیب اردوغان، رییس جمهور ترکیه، از ایده جهان بزرگ تر از پنج کشور است ، حمایت کرده و سران دیگر کشور ها نیز حالا درباره این موضوع حرف می زنند.

اردوغان در جریان تور آفریقای خود در سال 2021، این چیدمان را ناعادلانه و منسوخ خواند؛ چیدمانی که در آن تعداد انگشت شماری از کشور ها بر جهان تسل


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ترکیه خواستار لغو حق «وتو» در شورای امنیت شد

ترکیه خواستار لغو حق «وتو» در شورای امنیت شد