مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 29 شهریور 1401 ساعت 18:372022-09-20سياسي

حقابه ایران از هیرمند به زودی تخصیص داده می شود


به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، ذبیح الله اعظمی ساردویی در تشریح نشست روز (سه شنبه 25 مرداد) کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، - اعظمی ساردویی گفت: مقرر شده است تا با همکاری دو کشور ایران و افغانستان و اصلاحات مورد نیاز سازه ها، به زودی حقابه ایران از هیرمند تخصیص داده شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، ذبیح الله اعظمی ساردویی در تشریح نشست روز (سه شنبه 25 مرداد) کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، اظهارداشت: در دستور کار اول نشست امروز این کمیسیون، اعضای هیات تحقیق و تفحص از سازمان حفظ نباتات انتخاب شدند که اسامی آن ها به شرح ذیل است: مهرداد ویس کرمی، معصومه پاشایی، ذبیح الله اعظمی، جعفر راستی، علیرضا عباسی، معین الدین سعیدی، جلال محمودزاده، رحمت الله نوروزی، عباس جهانگیرزاده، علیرضا عباسی و محمد سبزی.

وی با اشاره به اینکه بر اساس دستور کار دوم کمیسیون تقاضای تحقیق و تفحص از سیاست گذاری صادرات کیوی در وزارت جهاد کشاورزی بررسی شد، گفت: نمایندگان متقاضیان تحقیق و تفحص معتقد بودند که باید زمان صادرات کیوی به جای مهر و آبان به شهریور انتقال داده شود که باتوجه به دفاع وزارت جهاد کشاورزی بر این مبنا که باید میزان قند میوه کیوی صادراتی افزایش و به شش و د


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حقابه ایران از هیرمند به زودی تخصیص داده می شود

حقابه ایران از هیرمند به زودی تخصیص داده می شود