مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 شهریور 1401 ساعت 11:422022-09-11اقتصادي

17هزار و 500 خودروی سنگین و نیمه سنگین در اردبیل معاینه فنی شدند


معاون اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اردبیل در 5 ماهه گذشته از انجام 17هزار و 500 معاینه فنی خودروهای سنگین و نیمه سنگین در استان اردبیل خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، رضا شیرین زاده ظهر امروز در بازدید از مرکز معاینه فنی در شهرستان پارس آباد اظهار کرد: در 5 ماهه گذشته 17هزار و 500 معاینه فنی خودروهای سنگین و نیمه سنگین در استان اردبیل انجام و 15هزار و 270 خودرو در معاینه قبول و موفق به اخذ برگه معاینه فنی شده و 2هزار و 214 خودرو نیز در طی فرآیند مذکور مردود شده اند.

وی از افزایش 4درصدی خودروهای قبولی در انجام فرآیند معاینه فنی طی 5 ماهه امسال خبر داد و اظهار کرد: در مراجعه خودروها به مراکز معاینه فنی نیز افزایش 2/5درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل که حدود 17هزار خودرو بود، شاهد هستیم و خودروهای مردودشده در فرآیند معاینه فنی هم 5درصد کاهش یافته است.

معاون حمل ونقل اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اردبیل با بیان این که کلیه وسایل نقلیه موتوری اعم از سنگین ونیمه سنگین موظف هستند در دوره های زمانی مشخص و منظم نسبت به انجام آزمون معاینات فنی، ایمنی و آلایندگی در مراکز مجاز معاینه فنی اقدام نمایند، بیان کرد: هدف از تأسیس مراکز معاینه فنی، کاهش آلودگی هوای ناشی از تردد خودروها و افزایش ایمنی تردد خودروها


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

17هزار و 500 خودروی سنگین و نیمه سنگین در اردبیل معاینه فنی شدند

17هزار و 500 خودروی سنگین و نیمه سنگین در اردبیل معاینه فنی شدند