مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 18 شهریور 1401 ساعت 06:522022-09-09پزشكي

جدال 30 بیمار بدحال کرونایی در مازندران


در شبانه روز گذشته با شناسایی تعداد 26 بیمار کرونایی جدید، تعداد بستری شدگان در مراکز درمانی پزشکی مازندران و بابل به 89 نفر رسید که از این تعداد 30 نفر بدحال هستند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، روز چهارشنبه شاهد افزایش موارد ابتلا بودیم ولی طی 24 ساعت گذشته شاهد کاهش موارد ابتلا به کرونا در استان مازندران بودیم.

طی 24 ساعت گذشته نیز تعداد 21 بیمار مشکوک به کرونا در سطح استان، براساس تشخیص بالینی در بیمارستان های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران بستری شدند.

 طی این مدت تعداد 34 نفر از افراد مشکوک بستری شده، از بیمارستان ها مرخص شدند و تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.

 هم اکنون 69 بیمار بعلت کرونا در این مراکز بستری که از این تعداد 23 بیمار در بخش های مراقبت های ویژه بستری هستند.

در دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز در  حال حاضر 20 بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های بابل بستری هستند، همچنین در 24 ساعت گذشته 5 بیمار جدید بستری و یک بیمار هم ترخیص شدند.

همچنین 7 بیمار در بخش های مراقبت های ویژه بستری هستند.

براین اساس در شبانه روز گذشته با شناسایی تعداد 26 بیمار کرونایی جدید، تعداد بستری شدگان در مراکز درمانی پزشکی مازندران و بابل به 89 نفر رسید که از این تعداد 30 نفر بدحال هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جدال 30 بیمار بدحال کرونایی در مازندران

جدال 30 بیمار بدحال کرونایی در مازندران