مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 18 شهریور 1401 ساعت 02:322022-09-08بين الملل

مذاکرات بغداد و سوریه درباره کنترل مرزها و مسائل امنیتی


مشاور امنیت ملی عراق میزبان سفیر دمشق در بغداد بود و طرفین مسائل مربوط به کنترل مرزها و امنیت را بررسی کردند.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی عراق روز پنجشبنه میزبان  سطام جدعان الدندح سفیر دمشق در بغداد بود.

خبرگزاری رسمی گزارش داد که الاعرجی در این دیدار گفته است که عراق خواستار ایفای مجدد نقش سوریه در تقویت فعالیتهای مشترک کشورهای عربی است.

طرفین در این دیدار تأکید کرد که دو کشور باید فعالیتها و همکاری مشترکی در زمینه کنترل مرزها داشته باشند و در مسائل امنیتی نیز همکاری کنند.

سفیر سوریه هم گفت که روابط برادرانه و دوجانبه باید به سطوح بالاتری ارتقا یابد و این مسئله به سود دو ملت برادر است.

الدندح همچنین تأکید کرد که در این دیدار همکاری بغداد با دولت سوریه درباره مسائل امنیتی و مسائل مربوط به شهروندان سوری حاضر در عراق و رسیدگی به وضعیت آنان، بررسی شده است.

درباره همکاریهای دمشق-بغداد، طالب الحسینی مدیرکل راه آهن سراسری عراق اسفند  گذشته با نجیب الفارس مدیر کل راه آهن سوریه در حلب دیدار کرد.

طرفین سوری و عراقی در این دیدار، همکاری مشترک در زمینه ریلی را بررسی کردند.

در این نشست مهمترین راههای همکاری مشترک بین دو کشور بررسی شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مذاکرات بغداد و سوریه درباره کنترل مرزها و مسائل امنیتی

مذاکرات بغداد و سوریه درباره کنترل مرزها و مسائل امنیتی