مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 شهریور 1401 ساعت 13:522022-09-07اقتصادي

مطالبه 7 هزار نفر از کارکنان نفت برای اجرای ماده 10/ شرایط کار سخت در مناطق عملیاتی را جبران کنید


حدود 7 هزار نفر از پرسنل رسمی صنعت نفت با ثبت سوژه ای در «فارس من» خواستار اجرای ماده 10 قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت و بهبود معیشت آن ها با توجه به شرایط طاقت فرسای کار در مناطق عملیاتی هستند.

- به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، جمعی از مخاطبان این خبرگزاری با ثبت سوژه ای در سامانه فارس من با عنوان که در واحدهای عملیاتی و تخصصی شاغل می باشند با رویکرد رقابت پذیری و سرعت بخشیدن به بهره برداری از میادین مشترک و حفظ سرمایه انسانی متخصص تابع آیین نامه خاصی است که بدون الزام به رعایت قانون مدیریت خدمات کشوری با رعایت سایر قوانین و مقررات مربوطه و با پیشنهاد وزارت نفت و تایید معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور تهیه می شود و حداکثر ظرف شش ماه پس از لازم الاجراء شدن این قانون به تصویب رییس جمهور می رسد.

همانطور که مشخص است این ماده قانونی به شیوه ترمیم حقوق و مزایا جهت نگهداشت کارکنان مشاغل عملیاتی اشاره می کند که به نوعی به دنبال رفع تبعیض و رویه عادلانه در پرداخت حقوق و دستمزد آنها است.

*افراد نزدیک به زنگنه از سال 93 مانع از اجرای ماده 10 شده اند در ادامه مطالبه پرسنل رسمی صنعت نفت ایران ذیل سوژه فارس من آورده شده است: رییس جمهور محترم دولت مردمی جناب آقای آیت الله رییسی و وزیر محترم نفت جناب آقای مهندس ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مطالبه 7 هزار نفر از کارکنان نفت برای اجرای ماده 10/ شرایط کار سخت در مناطق عملیاتی را جبران کنید

مطالبه 7 هزار نفر از کارکنان نفت برای اجرای ماده 10/ شرایط کار سخت در مناطق عملیاتی را جبران کنید