مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 شهریور 1401 ساعت 10:522022-09-05اقتصادي

سایه بدترین زمستان 50 سال گذشته روی سر کارخانه های انگلیس


افزایش قیمت برق و گاز در حال قربانی کردن صنایع و کارخانه ها در سراسر انگلیس است.

- به گزارش خبرنگار اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از بلومبرگ، بخش تولید انگلیس با بدترین زمستان پنجاه سال گذشته روبرو است؛ چراکه افزایش قیمت حامل های انرژی به قطعی برق و تعطیلی آنها منجر خواهد شد.

در این گزارش آمده است که شاخص خرید مدیران در انگلیس بدترین افت خود را در بیش از دو سال گذشته به ثبت رسانده است.

بر اساس گزارش دو موسسه S&P گلوبال و موسسه تدارکات و تامین چارترد انگلیس، شرکت ها در این کشور با کاهش شدید سفارش مواجه شده، چراکه تقاضا در داخل و خارج از این کشور برای کالاهای تولیدی آنها به میزان قابل توجهی پایین آمده است.

بلومبرگ می گوید: این نگرانی وجود دارد که در سایه روبرو شدن دولت انگلیس با کمبود انرژی شاهد خاموشی های گسترده در این کشور به خصوص برای صنایع و کارخانه ها باشیم.

مدیرعامل کنفدراسیون سرامیک انگلیس به نام راب فللو، طی مصاحبه ای گفته که هر گونه قطعی برق خطری جدی برای صنایعی که به مصرف دائمی برق وابسته هستند، خواهد بود.

دیو دالتون، مدیرعامل بریتیش گلس، هشدار داده که امکان خاموش کردن کوره های تولید شیشه وجود ندارد و خسارت وارده ناشی از قطع شدن گاز فقط برای چند ساعت، به از دست رفتن کامل کوره ها منجر خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سایه بدترین زمستان 50 سال گذشته روی سر کارخانه های انگلیس

سایه بدترین زمستان 50 سال گذشته روی سر کارخانه های انگلیس