مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 شهریور 1401 ساعت 14:222022-09-03سياسي

رییسی: دشمن نمی خواهد راهپیمایی اربعین خوب برگزار شود / تأکید بر ضرورت ثبت نام زائرین اربعین در سامانه سماح


به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیت الله سید ابراهیم رییسی روز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با تزریق دُز یادآور و کنترل مبادی ورودی کشور را دو موضوع مهم برای مقابله با ویروس کرونا در شهریور ماه اعلام کرد و گفت: - رییس جمهور گفت: دشمنان نمی خواهند این راهپیمایی عظیم که ظرفیتی برای جبهه مقاومت و جهان اسلام است به خوبی برگزار شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیت الله سید ابراهیم رییسی روز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با تزریق دُز یادآور و کنترل مبادی ورودی کشور را دو موضوع مهم برای مقابله با ویروس کرونا در شهریور ماه اعلام کرد و گفت: با توجه به تردد زائران اربعین و افزایش مسافرت ها در روز های پایانی تابستان لازم است همه مردم شیوه نامه های بهداشتی را با جدیت بیشتری رعایت کنند.

رییس جمهور با اشاره به گزارش وزارت بهداشت مبنی بر واکسیناسیون 74 درصدی در کشور گفت: ضروری است نتایج مثبت واکسیناسیون و تزریق دز یادآور، برای مردم از طریق رسانه ها تشریح شود.

رییسی در بخش دیگری از سخنان خود اربعین را یک رویداد عظیم و افتخار آمیز معرفی کرد و گفت: این حرکت بزرگ جهانی با تلاش عاشقان اباعبدالله (ع) و دوستداران مخلص اهل بیت (ع) برگزار می شود و وظیفه دولت در این زمینه خدمتگزاری و تسهیل گری برای تردد زائرین است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییسی: دشمن نمی خواهد راهپیمایی اربعین خوب برگزار شود / تأکید بر ضرورت ثبت نام زائرین اربعین در سامانه سماح

رییسی: دشمن نمی خواهد راهپیمایی اربعین خوب برگزار شود / تأکید بر ضرورت ثبت نام زائرین اربعین در سامانه سماح