مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 شهریور 1401 ساعت 14:222022-09-01سياسي

اجرای محکومیت های مالی در قانون آیین دادرسی کیفری


فصول سوم و چهارم از بخش پنجم قانون آیین دادرسی کیفری (اجرای احکام کیفری و اقدامات تأمینی و تربیتی) از مواد 529 تا 550 به موضوع «اجرای محکومیت های مالی و سایر احکام کیفری» پرداخته است.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از ایسنا، در ادامه گزارش های آشنایی با قوانین، فصل سوم از بخش پنجم قانون آیین دادرسی کیفری که شامل مبحث اجرای محکومیت های مالی است را مرور می کنیم.

فصل سوم اجرای محکومیت های مالی ماده 529- هرکس به موجب حکم قطعی دادگاه به پرداخت جزای نقدی محکوم گردد و آن را نپردازد، اموال وی به وسیله مرجع اجرای حکم، شناسایی، توقیف و با رعایت مقررات راجع به مستثنیات دین از محل فروش آنها نسبت به اجرای حکم اقدام می شود.

در صورت فقدان مال یا عدم شناسایی آن، مرجع اجرای حکم می تواند با توقیف بخشی از حقوق طبق قانون اجرای احکام مدنی و یا تمام یا بخشی از سایر درآمدهای محکومٌ علیه برای وصول جزای نقدی اقدام مقتضی به عمل آورد.

در صورت تقاضای تقسیط از جانب محکومٌ علیه و احراز قدرت وی به پرداخت اقساط، دادگاه نخستین که رأی زیر نظر آن اجراء می شود می تواند با أخذ تضمین مناسب امر به تقسیط نماید.

هرگاه اجرای حکم به طرق مذکور ممکن نگردد با رعایت مقررات مربوط به مجازات های جایگزین حبس به ترتیب زیر عمل می شود: الف- در جزای نقدی تا پانزده میلیون ریال، هر سی هزار ر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اجرای محکومیت های مالی در قانون آیین دادرسی کیفری

اجرای محکومیت های مالی در قانون آیین دادرسی کیفری