مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 7 شهریور 1401 ساعت 10:072022-08-29پزشكي

استقبال پایین مردم قزوین از دوز یادآور واکسن کرونا/ زنگ خطر عادی انگاری به صدا درآمد


مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: در شبانه روز گذشته یک فوتی ناشی از کرونا و 20 مورد جدید ابتلا به این ویروس در سطح استان قزوین گزارش شد.

- محمد حسن ارداقیان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در قزوین با اشاره به آمار کرونا در 24 ساعت گذشته، اظهار کرد: طی این مدت یک فوتی ناشی از کرونا و 20 مورد جدید ابتلا به این ویروس در استان قزوین به ثبت رسید.

وی افزود: در حال حاضر 108 بیمار در بیمارستان های استان بستری هستند که حال 14 نفر از آن ها وخیم اعلام شده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اشاره به ضرورت تزریق دز چهارم واکسن از شهروندان خواست تا هرچه سریع تر نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند.

وی اعلام کرد: تاکنون 83.

63 درصد جمعیت بالای 18 سال استان قزوین اقدام به تزریق دزهای اول و دوم واکسن کرونا کرده اند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی در پایان گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا کنون 2939 قزوینی به صورت قطعی بر اثر کرونا جان خود را از دست داده اند.

انتهای پیام/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استقبال پایین مردم قزوین از دوز یادآور واکسن کرونا/ زنگ خطر عادی انگاری به صدا درآمد

استقبال پایین مردم قزوین از دوز یادآور واکسن کرونا/ زنگ خطر عادی انگاری به صدا درآمد