مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 5 شهریور 1401 ساعت 20:522022-08-27ورزشي

آزمون روی نیمکت نشست، لورکوزن بالاخره برد


در دومین روز از هفته چهارم بوندس لیگا، امروز (شنبه) از ساعت 18 به وقت تهران 5 بازی همزمان برگزار شد که در مهمترین آنها تیم های دورتموند و بایرلورکوزن برابر رقبا به برتری رسیدند.

دورتموند یک بر صفر در خانه هرتابرلین به برتری دست پیدا کرد.

آنتونی مودست در دقیقه 32 تنها گل این بازی را برای دورتموند زد تا این تیم با کسب سومین پیروزی اش 9 امتیازی شود و به رده پنجم جدول صعود کند.

در دیگر بازی مهم تیم بایرلورکوزن در دیداری که مهاجم ایرانی اش سردار آزمون در دقیقه 83 به جای پاتریک شیک به میدان رفت، سرانجام اولین برد خود را پس از سه شکست متوالی در لیگ (4 باخت متوالی در تمامی رقابت ها) کسب و میزبانش تیم ماینتس را با نتیجه 3 بر صفر مغلوب کرد.

لورکوزن با این نتیجه 3 امتیازی شد و به رده یازدهم صعود کرد.

اسکیل پالاسیوس در دقیقه 29، فریمپونگ در دقایق 39 و 41 گل های لورکوزن را در این بازی به ثمر رساندند.

این در حالی بود که دو بازیکن لورکوزن هینکاپی در دقیقه 77 و باکر در دقیقه 4+90 با دریافت کارت قرمز اخراج شدند.

نتایج سایر بازی ها به شرح زیر است: لایپزیگ 2 - ولفسبورگ صفرهوفنهایم یک - آگزبورگ صفرشالکه یک - یونیون برلین 6 در آخرین بازی امشب بوندس لیگا از ساعت 21 به وقت تهران بایرن مونیخ میزبان مونشن گلادباخ است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آزمون روی نیمکت نشست، لورکوزن بالاخره برد

آزمون روی نیمکت نشست، لورکوزن بالاخره برد