مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 5 شهریور 1401 ساعت 11:322022-08-27سياسي

نگاه مثبت دولت به پرداخت طلب 10 ساله شهرداری ها از محل جرائم رانندگی


رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر اراک از نگاه مثبت دولت به پرداخت طلب 10 ساله شهرداری ها از محل جرائم رانندگی خبر داد.

- خبرگزاری فارس ـ اراک؛ یکی از محل های درآمدی شهرداری ها، جرائم رانندگی است که می بایست توسط دولت به حساب شهرداری ها واریز شود تا شهرداری ها بتوانند این پول را در حوزه رفع مشکلات ترافیکی شهر هزینه کنند.

طبق قانون خزانه داری کل کشور موظف است سهم شهرداری ها و دهیاری های کشور از محل ماده 23 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی مصوب 1389/12/08 با اصلاحات و الحاقات بعدی را هر ماه به حساب تمرکز وجوه وزارت کشور (سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور) نزد خزانه داری کل کشور واریز کرده و سهم سایر ذینفعان را به حساب درآمد عمومی واریز کند.

اراک برای رفع مشکلات ترافیکی نیازمند اعتبار است که یکی از منابع اصلی این هزینه ها همین جرایم رانندگی است، به طور مثال برای ایجاد سرعت کاه، نصب دوربین های ثبت تخلف کنترل سرعت و عبور از چراغ قرمز در تقاطع های اراک و امثالهم نیازمند اعتبار  است.

 یک دهه است که دولت ها پولی به شهرداری ها نمی پردازند عضو شورای اسلامی کلان شهر اراک در گفت وگو با خبرنگار فارس در این رابطه می گوید: شهرداری ها در قبال ترافیک شهری مسئولیت قانونی دارند و باید به تکالیف خود عمل کنند، اما هر تکلیفی مستلزم بهره


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نگاه مثبت دولت به پرداخت طلب 10 ساله شهرداری ها از محل جرائم رانندگی

نگاه مثبت دولت به پرداخت طلب 10 ساله شهرداری ها از محل جرائم رانندگی