مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 4 شهریور 1401 ساعت 07:472022-08-26اقتصادي

اجرای برعکس سیاست های اصل 44، موجب تخلف خصولتی ها می شود


سیاست های اصل 44 در عمل 180 درجه برعکس انجام می شود و دولت شرکت های دسته دوم مانند فولاد مبارکه را عرضه می کند و دولت ها به این سمت می روند که درآمد حاصل از خصوصی سازی را درآمد دولت می دانند درحالیکه چنین حقی نداشتند و همین الآن هم این اتفاق رخ می دهد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، بابک حیدری، کارشناس اقتصادی شامگاه پنجشنبه در نشست تحلیل و بررسی منشأ تخلف فولاد مبارکه با بیان اینکه داستان فولاد مبارکه داستان عجیبی نیست و این پرداختی ها برای مردم دور از ذهن نبود، اظهار داشت: به عنوان کنش گر اجتماعی می توانیم هنگام روبه رویی با این گزارش متعجب شویم یا اینکه غر بزنیم و یا اینکه فضا را رصد کنیم و ببینیم چرا چنین اتفاقی رخ داده است و اصلاح و تلویزیون، پست، تلگراف، تلفن، هواپیما، کشتی رانی، راه و راه آهن می شود.

وی افزود: بخش خصوصی نیز شامل آن بخش از کشاورزی، دامداری، صنعت، تجارت، خدمات که مکمل فعالیت های اقتصادی دولتی و تعاونی است می شود و با چنین قانون اساسی کار را آغاز می کنیم.

حیدری عنوان کرد: دولت اول میرحسین موسوی آغاز و تقابل آقای عسگراولادی با او هم شروع می شود، آقای عسگراولادی، مرحوم پرورش، آقای توکلی از یک سو و از سوی دیگر موسوی، سلامتی و بهزاد نبوی در مقابل یکدیگر به عنوان طرفدار بخش خصوصی و بخش دولتی می ایستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اجرای برعکس سیاست های اصل 44، موجب تخلف خصولتی ها می شود

اجرای برعکس سیاست های اصل 44، موجب تخلف خصولتی ها می شود