مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 2 شهریور 1401 ساعت 10:122022-08-24اقتصادي

هدف گذاری اعزام و پذیرش 9 میلیون مسافر در فرودگاه امام تا پایان سال


مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) گفت: هدف گذاری کرده ایم تا پایان امسال 9 میلیون مسافر در فرودگاه امام اعزام و پذیرش شود.

- به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، سعید چلندری، امروز در مراسم نشست دست اندرکاران صنعت حمل و نقل هوایی کشور به مناسبت عملکرد یک ساله دولت و در آستانه هفته دولت اظهار داشت: امسال در شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) موفق شدیم ترمینال سلام به مساحت 54 هزار مترمربع را راه اندازی کنیم که عملیات پروازهای حج در آن انجام شد و طبق نظرسنجی ها 98 درصد رضایت مسافران حاصل شدند.

وی افزود: ترمینال سلام برای پروازهای زیارتی تدارک دیده شده است و این ترمینال برای همیشه به عنوان ترمینال زیارتی خواهد بود.

چلندری ادامه داد: در پنج ماهه ابتدایی امسال حدود 2 میلیون مسافر در فرودگاه امام خمینی(ره) جابجا شد و برنامه ریزی کرده ایم تا پایان سال جاری 9 میلیون مسافر در فرودگام امام اعزام و پذیرش شوند.

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) اظهار داشت: رشد 45 درصدی جابه جایی بار و مسافر در پنج ماه اخیر در فرودگاه امام محقق شده است.

وی ادامه داد: تعداد 20 پروژه سرمایه گذاری در شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) آماده کرده ایم که به زودی فراخوان سرمایه گذاری انجام می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هدف گذاری اعزام و پذیرش 9 میلیون مسافر در فرودگاه امام تا پایان سال

هدف گذاری اعزام و پذیرش 9 میلیون مسافر در فرودگاه امام تا پایان سال