مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 30 مرداد 1401 ساعت 06:222022-08-21بين الملل

پایان گروگان گیری 30 ساعته در هتل «حیات» سومالی


منابع خبری بامداد یکشنبه از پایان یافتن گروگان گیری در هتل «حیات» موگادیشو پایتخت سومالی پس از 30 ساعت خبر دادند.

- به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از خبرگزاری فرانسه، یک مقام سومالی که نخواست نامش ذکر شود به این خبرگزاری گفت که گروگان گیری در هتل حیات موگادیشو پس از کشته شدن گروگان گیرها پایان یافته است.

وی افزود: محاصره هتل توسط نیروهای امنیتی سومالی در حال حاضر پایان یافته و افراد مسلح کشته شدند.

این مسئول سومالی همچنین گفته است که دولت این کشور صبح یکشنبه کنفرانس خبری برای ارائه جزییات حمله به هتل حیات برگزار خواهد کرد.

وی جزییات بیشتری ارائه نکرد و درباره شمار کشته شدگان این حمله تروریستی توضیحی نداد.

گروهک تروریستی الشباب جمعه شب مسؤولیت حمله به هتل حیات موگادیشو را برعهده گرفت.

محمد عبدالقادر ، یک مقام امنیتی سومالی پیش تر به خبرگزاری فرانسه گفته بود شامگاه جمعه، عناصر الشباب به هتل حیات در موگادیشو یورش بردند و دست کم 13 غیرنظامی را کشتند.

شبکه سی ان ان گزارش داده که شمار تلفات این حمله تروریستی تاکنون حداقل 20 کشته و 50 زخمی است.

خبرگزاری رویترز جمعه شب به نقل از مقامات سومالیایی اعلام کرد که مهاجمان مسلح هتلی در موگادیشو را تصرّف کردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پایان گروگان گیری 30 ساعته در هتل «حیات» سومالی

پایان گروگان گیری 30 ساعته در هتل «حیات» سومالی