مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 29 مرداد 1401 ساعت 09:522022-08-20اقتصادي

جهادی ها نباید منتظر ابلاغ بالادستی ها باشند


به گزارش خبرگزاری فارس از قم، سیدمحمدتقی شاهچراغی پیش از ظهر امروز شنبه 29 شهریورماه در همایش حکمرانی روستایی و مبانی تسهیل گری که در سالن همایش های مجتمع یاوران مهدی مسجد مقدس جمکران برگزار شد، با اشاره به اینکه امیدوارم برنامه های جهادی که پیش بینی شده است به سرعت ادامه یابد و ارتقا پیدا کند، اظهار کرد: این گونه برنامه ها موجب رشد خدمت رسانی به مردم خواهد شد.

وی با بیان اینکه متاسفانه آن‎طور که باید در سطح کشور از ظرفیت کلاسیک برگزار می شود، بیان کرد: این گونه جلسات آن طور که باید خروجی موثر نخواهند داشت چراکه باید تجربیات دو طرف بیان و منتقل شود.

وی با بیان اینکه نیروهای جهادی نباید منتظر ابلاغ بالادستی باشند، ابراز کرد: حکمرانی مردمی به معنای ورود واقعی مردم به صحنه و در دست گرفتن برخی از امور است.

شاهچراغی با اشاره به اینکه اگر به موضوع حکمرانی مردمی توجه شود، شاهد بروز اتفاقات موثر خواهیم بود، تاکید کرد: در استان قم تلاش کردیم به سمت حکمرانی مردمی حرکت کنیم و تاکنون اقداماتی را نیز در این راستا انجام داده ایم.

وی با بیان اینکه حکمرانی مردمی یک مسیر یک طرفه نیست، اظهار داشت: در دولت جدید فرصت خدمت رسانی فراهم شده است که باید به بهترین شکل از این فرصت استفاده شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جهادی ها نباید منتظر ابلاغ بالادستی ها باشند

جهادی ها نباید منتظر ابلاغ بالادستی ها باشند