مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 28 مرداد 1401 ساعت 09:122022-08-19سياسي

رتبه بندی معلمان یکی از برنامه های اولویت دار مجلس شورای اسلامی است


به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج،  را یکی دیگر از برنامه های این کمیسیون در سال دوم فعالیت عنوان کرد و گفت: طرح جهش تولید دانش بنیان شاهکار این کمیسیون بود که بتواند در موضوع ثروت آفرینی و کسب و کار رشد مراکز خلاق و فناور کمک کند.

  وی مهارت آموزی و حرفه آموزی را از دیگر برنامه های اجرایی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی عنوان کرد و گفت: متاسفانه دانش آموز پس از فارغ التحصیل شدن و اخذ مدرک چندان مهارت و حرفه ای را نیاموخته است و باید در مدارس هر دانش آموز بتواند یک حرفه و مهارتی را پس از اتمام دوران تحصیل خود بیاموزد.

   وی کمبود نیروی انسانی را از مهم ترین مشکل آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: خوشبختانه کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی طرح ساماندهی نیروی انسانی را آغاز کرده و در دستور کار قرار دارد و در هفته های آینده این طرح هم مورد بحث قرار خواهد گرفت و نیرویی که وارد آموزش و پرورش می شود باید نیرویی زبده و کارآزموده باشد.

انتهای پیام/2330/71


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رتبه بندی معلمان یکی از برنامه های اولویت دار مجلس شورای اسلامی است

رتبه بندی معلمان یکی از برنامه های اولویت دار مجلس شورای اسلامی است