مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 27 مرداد 1401 ساعت 17:422022-08-18اقتصادي

قرارگاه مشترک پشتیبانی و حمایت از فعالیت های اقتصادی استان خراسان رضوی


به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید مهدی نیازی در نخستین برنامه سفر به خراسان رضوی ضمن شنیدن دغدغه ها و پیشنهادات تشکل های بخش خصوصی در قرارگاه مشترک پشتیبانی و حمایت از فعالیت های اقتصادی گفت: - معاون وزیرصنعت، معدن و تجارت در نشست هم اندیشی باصاحبان صنایع، تشکل های تولیدی و صادراتی، بهبود وضعیت تولید داخل را سرفصل برنامه های وزارت صمت اعلام کرد و گفت: به بخش خصوصی هم اعتماد و هم باور داریم و بدون همراهی و تصمیم گیری با یگدیگر، راهی برای عبور از شرایط جدید نداریم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید مهدی نیازی در نخستین برنامه سفر به خراسان رضوی ضمن شنیدن دغدغه ها و پیشنهادات تشکل های بخش خصوصی در قرارگاه مشترک پشتیبانی و حمایت از فعالیت های اقتصادی گفت: حمایت از تولید داخل و رفع موانع اقتصادی، مهمترین اولویت وزارت صمت است و با توجه به بخشنامه های که صادر شده اگر گرهی باشد حتما باز می کنیم.

وی تصریح کرد: بپذیریم که شرایط امروز ما شرایط خاصی است و در این شرایط بنا داریم جلسات ویژه ای را برای رفع مشکلات بخش غیر دولتی اقتصاد اختصاص دهیم.

نیازی افزایش ظرفیت تولید در بسیاری ازرشته های صنعتی را مطلوب توصیف کرد و ادامه داد: برنامه هایی را برای حل مشکلات مربوط به حوزه بازار و تولید، تامین و حفظ واحد های موجود


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قرارگاه مشترک پشتیبانی و حمایت از فعالیت های اقتصادی استان خراسان رضوی

قرارگاه مشترک پشتیبانی و حمایت از فعالیت های اقتصادی استان خراسان رضوی