مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 مرداد 1401 ساعت 14:372022-08-15اقتصادي

مدیر عامل سایپا: برداشتن تمامی محدودیت ثبت نامی از ماه آینده /با 16 برند برای واردات خودرو مذاکره کرده ایم


تولید در گروه سایپا به روزی 2 هزار دستگاه رسیده است که همه محصولات داخلی هستند و سی کی دی و وارداتی نیستند و با افزایش تولید، فروش محصولات از قرعه کشی خارج و از ابتدای ماه آینده تمام محدودیت های ثبت نامی خودرو برای محصولات سایپا برداشته خواهد شد.

- تولید در گروه سایپا به روزی 2 هزار دستگاه رسیده است که همه محصولات داخلی هستند و سی کی دی و وارداتی نیستند و با افزایش تولید، فروش محصولات از قرعه کشی خارج و از ابتدای ماه آینده تمام محدودیت های ثبت نامی خودرو برای محصولات سایپا برداشته خواهد شد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با حضور در برنامه صف اول شبکه خبر به بیان عملکرد و برنامه های سایپا در عبور از چالشها پرداخت.

به گزارش عصر ایران سایپانیوز، محمد علی تیموری در این برنامه در خصوص وضعیت تولید گروه سایپا گفت: در بهمن ماه سال قبل 80 هزار خودروی ناقص در پارکینگ های گروه سایپا وجود داشت که با برنامه ریزی انجام شده در طول 7 ماهه حضور تیم مدیریتی جدید، امروز یک خودروی ناقص در سایپا نداریم.

برداشتن تمامی محدودیت ثبت نامی از ماه آینده او افزود: تولید در گروه سایپا به روزی 2 هزار دستگاه رسیده است که همه محصولات داخلی هستند و سی کی دی و وارداتی نیستند و با افزایش تولید، فروش محصولات از قرعه کشی خارج و از ابتدای ماه آینده تمام محدودیت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیر عامل سایپا: برداشتن تمامی محدودیت ثبت نامی از ماه آینده /با 16 برند برای واردات خودرو مذاکره کرده ایم

مدیر عامل سایپا: برداشتن تمامی محدودیت ثبت نامی از ماه آینده /با 16 برند برای واردات خودرو مذاکره کرده ایم