مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 مرداد 1401 ساعت 08:022022-08-15سياسي

سازمان بازرسی تخلفات و کوتاهی های شرکت هواپیمایی آتا را بررسی می کند


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو از سازمان بازرسی کل کشور، در پی تأخیر بیش از 10 ساعت چندین پرواز تهران- بغداد و تهران نجف شرکت آتا که با سرگردانی مسافران در فرودگاه بغداد و فرودگاه امام خمینی (ره) و نجف همراه شد، - بازرس کل امور راه و شهرسازی سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به تاخیر چند پرواز عتبات عالیات گفت: سازمان بازرسی با حضور مسئولان سازمان هواپیمایی و مدیرعامل شرکت آتا نسبت به بررسی تخلفات و کوتاهی های این شرکت هواپیمایی بررسی لازم را انجام داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو از سازمان بازرسی کل کشور، در پی تأخیر بیش از 10 ساعت چندین پرواز تهران- بغداد و تهران نجف شرکت آتا که با سرگردانی مسافران در فرودگاه بغداد و فرودگاه امام خمینی (ره) و نجف همراه شد، سازمان بازرسی کل کشور به موضوع ورود کرد.

سیداکبر حسینی موخر در این زمینه اظهار داشت: بعد از تاخیر بیش از 10ساعت پرواز های شرکت هواپیمایی آتا در روز چهارشنبه و پنجشنبه (19 و 20 مرداد) و اطلاع از موضوع، با ورود سازمان بازرسی جلسه ای با حضور مسئولان سازمان هواپیمایی و مدیرعامل شرکت آتا برگزار و نسبت به بررسی تخلفات و کوتاهی های این شرکت هواپیمایی بررسی لازم انجام شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سازمان بازرسی تخلفات و کوتاهی های شرکت هواپیمایی آتا را بررسی می کند

سازمان بازرسی تخلفات و کوتاهی های شرکت هواپیمایی آتا را بررسی می کند