مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 مرداد 1401 ساعت 23:072022-08-07سياسي

کنعانی هتک حرمت قرآن کریم در آلمان را شدیدا محکوم کرد

کنعانی هتک حرمت قرآن کریم در آلمان را شدیدا محکوم کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه هتک حرمت قرآن کریم و اهانت به مقدسات اسلامی در برابر مرکز اسلامی هامبورگ در آلمان را شدیدا محکوم کرد.

- به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام تحریک آمیز تعداد اندکی از معاندان در هتک حرمت قرآن مجید و اهانت به مقدسات اسلامی در برابر مرکز اسلامی هامبورگ در آلمان، در روز تاسوعای حسینی را شدیدا محکوم کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه تأکید کرد: این اقدام هتاکانه، مصداق بارز فتنه انگیزی و نفرت پراکنی است و از سوی همه مسلمانان، موحدان و وجدان های پاک و معتقدان به همزیستی و گفت وگوی بین ادیان قویا محکوم است.

  کنعانی همچنین نسبت به پیامدها و عواقب خطرناک اینگونه اقدامات جسارت آمیز و فتنه انگیزانه هشدار داد و افزود: اینگونه جسارت ها نسبت به مقدسات اسلامی، وجه دیگری از افراطی گری و خشونت آفرینی تکفیری و داعشی است که برخورد قوی و بازدارنده علیه آن از مسؤولیت های دولت های مدعی حقوق بشر، آزادی و دموکراسی است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ضمن پاسخگو دانستن دولت آلمان در قبال این واقعه تاسف بار، تاکید کرد: منتظر واکنش فوری، شدید و صریح آلمان در برخورد با عوامل این اقدام توهین آمیز و پیگیری سریع قضایی برای پیشگیری از تکرار چنین اقداماتی هستیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کنعانی هتک حرمت قرآن کریم در آلمان را شدیدا محکوم کرد

کنعانی هتک حرمت قرآن کریم در آلمان را شدیدا محکوم کرد