مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 مرداد 1401 ساعت 16:322022-08-07سياسي

حبس ابد برای 4 عامل ترور سردار سلیمانی


یک دادگاه در عراق، چهار عامل جنایت فرودگاه بغداد و ترور سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس را به حبس ابد محکوم کرد.

- به گزارش تابناک به نقل از فارس، دادگاه کیفری الکرخ ، امروز (یکشنبه، 7 آگوست) ، چهار نفر از عاملان جنایت فرودگاه بغداد و ترور فرماندهان پیروزی بر داعش را به حبس ابد محکوم کرد.

شورای عالی قضایی عراق طی بیانیه ای که نسخه ای از آن در وبگاه این نهاد منتشر شد، اعلام کرد که دادگاه کیفری الکرخ، حکم حبس ابد را برای چهار تن از عاملان جنایت فرودگاه بغداد را صادر کرده است.

این حکم طبق بند یک، ماده چهار از قانون شماره 13 مبارزه با تروریسم مصوب سال 2005، صادر شده است.

وبگاه السومریه و شفق نیوز عراق نیز با بازنشر این بیانیه، نوشتند که هنوز جزییات بیشتری در خصوص هویت افرادی که به حبس ابد محکوم شده اند منتشر نشده است.

نظامیان تروریست آمریکایی سیزدهم دی ماه 1398 در اقدامی تروریستی، سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و ابومهدی المهندس نائب رییس سازمان الحشد الشعبی را به همراه چند نفر از رزمندگان مقاومت هنگام خروج از فرودگاه بغداد به شهادت رساندند.

با روشن شدن ابعاد مختلف این جنایت تروریستی که آمران اصلی آن دونالد ترامپ رییس جمهور سابق آمریکا، مایک پامپئو وزیر خارجه او و پنتاگون بودند، نقش رژیم


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حبس ابد برای 4 عامل ترور سردار سلیمانی

حبس ابد برای 4 عامل ترور سردار سلیمانی