مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 13 مرداد 1401 ساعت 08:172022-08-04اجتماعي

مشکلات تمام راه های خراسان رضوی باید تا پایان سال 1404 حل شود


مشکلات تمام راه های این استان باید طی سه سال آینده و تا پایان سال 1404 حل شوند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری استاندار خراسان رضوی بر مرمت آسفالت جاده های ورودی این استان، رفع مشکلات آن و ایمن کردن جاده ها برای سهولت سفر زائران و مسافران به مشهد الرضا، تاکید کرد.

وی تصریح کرد: در بحث بهینه سازی آسفالت جاده ها، اولویت کار با راهداری است و نهاد های مربوطه باید عیوب برجسته را رفع کنند تا مشکلی در رفت و آمد زائران پیش نیاید.

او اظهار کرد: تا زمان تامین اعتبار و ایجاد ظرفیت برای برطرف کردن مشکلات جاده ای، مسئولان مربوطه باید پیگیر حل مشکلات ترافیکی در استان باشند.

استاندار خراسان رضوی همچنین تاکید کرد: راه های روستایی نیز که از مولفه های مهم در طرح تحول روستا ها است، باید مرمت و بهینه سازی شوند.

نظری خواستار مدیریت قوی برای تامین تجهیزات لازم در جاده ها به منظور کاهش تلفات جاده ای شد و ادامه داد: در خراسان رضوی باید در هر 50 کیلومتر، یک مرکز ارائه خدمات باشد و اگر این مراکز برای سرمایه گذاران بخش خصوصی، صرفه مالی ندارد ما به عنوان بخش دولتی می توانیم امتیازاتی را به سرمایه گذار، واگذار کنیم تا مسافران و زائران در رفاه باشند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مشکلات تمام راه های خراسان رضوی باید تا پایان سال 1404 حل شود

مشکلات تمام راه های خراسان رضوی باید تا پایان سال 1404 حل شود